werkzaamheden

Stichting Saga – samen gewoon aan de slag

Cliënten hebben de mogelijkheid te kiezen voor de werkzaamheden die het beste bij hen passen en hen het meeste aanspreken. De te verrichtten werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van lokale, reguliere bedrijven. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd op eigen locatie van Stichting Saga.

Bedrijven waar Stichting Saga werkzaamheden voor verricht;

Voor batterij import verrichten we productie en ompak werkzaamheden. We worden o.a. ingezet voor het volledige productieproces van accu’s voor noodverlichting, solderen, meten, stickeren, inpakken.

Voor Dortmans international (de)monteren we o.a. dosators, besturingskastjes, stekkers en condensators.

Voor Bij Peerke verrichten we facilitaire werkzaamheden, onderhoud erf en beplanting, eenvoudige onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Voor M&M technical service verrichten we onderhoudswerkzaamheden aan robotgrasmaaiers.