OVER ONS

Stichting SAGA – samen gewoon aan de slag.

Wij geloven dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om te experimenteren en dat iedereen zich kan ontwikkelen mits er een veilige en uitdagende leeromgeving is.

We willen arbeid zoeken welke past bij de belastbaarheid van het individu. Ons inziens is er behoefte aan een werkplek waar cliënten, zodra ze niet meer leerplichtig zijn en zonder een concreet plan van aanpak voor hun toekomst, de kans krijgen om te leren en op deze manier een positieve ervaring opdoen.

Wij richten ons op mensen die het vizier richting werk hebben en gemotiveerd zijn.  De deelnemer moet zijn/haar leven voldoende in balans hebben om de aandacht te kunnen richten op arbeid.

Doordat we met 2 personen werken binnen Stichting Saga is  kleinschaligheid , continuïteit, veiligheid en betrokkenheid gewaarborgd. Stichting Saga biedt de ruimte welke cliënten nodig hebben zich te kunnen ontwikkelen zonder zich te hoeven meten aan een ander.

Anke+Karinja05