WIE ZIJN WIJ

Even voorstellen

Anke:

Hallo, mijn naam is Anke Verbruggen. Ik ben in 1984 geboren in Erp waar ik nu nog steeds woonachtig ben.

In 2003 begon ik mijn carrière binnen de zorgsector.

Na het behalen van het SPW diploma ben ik de 3-jarige bachelor opleiding Social Work gestart, deze heb ik in  2007 afgerond. In 2014 heb ik de Melba cursus met succes afgerond. Deze opgedane kennis sluit goed aan bij de doelstelling van Stichting SAGA.

Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan in het werken met mensen met een ondersteuningsvraag. In verschillende leeftijdscategorieën met verschillende problematieken.

Het opstarten van een eigen bedrijf is al geruime tijd een wens. Ik heb gewerkt bij een kleinschalige organisatie in de omgeving. Ik vind kleinschaligheid belangrijk, de lijnen tussen cliënt, verwanten en medewerkers zijn kort. Cliënten hebben zo steeds hetzelfde aanspreekpunt.

Ik heb de visie dat ieder mens de kans moet krijgen om zijn mogelijkheden te laten zien. Mogelijkheden die het waard zijn om te ontdekken en te ontwikkelen.

Anke-portret10x15

Karinja:

Hallo ik ben Karinja Verbakel. Ik ben geboren in Beek en Donk in 1966. Ik woon nu ruim 20 jaar in Elsendorp samen met mijn partner en onze 2 dochters.

Na het behalen van mijn HBO-Verpleegkunde diploma in 1988 ben ik gaan werken met dove jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Na zo’n 10 jaar zocht ik een nieuwe uitdaging en vond deze in Gemert bij Diomage. Hier heb ik ruim 15 jaar gewerkt bij verschillende doelgroepen. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in motivering, begeleiding en ondersteuning van cliënten.

Ik vind het belangrijk om samen met een cliënt tot een resultaat te komen, de cliënt te motiveren en te blijven uitdagen zodat hij zijn mogelijkheden leert kennen en gebruiken en voor zichzelf een zinvolle invulling van de dag creëert.

Ik ben blij dat er nu mogelijkheden en kansen liggen om een nieuwe uitdaging aan te gaan en voor mezelf te starten.

Karinja-solo01