AANBOD

Wij trainen actief op werknemers- en sociale vaardigheden. Hierbij maakt het niet uit of de cliënt vanuit participatiewet of WMO instroomt. Wij werken met een competentieprofiel en evalueren de voortgang regelmatig. Melba is hierbij de ondersteunende methodiek.

Middels Melba kijken naar arbeidsgedrag en het bepalen van arbeidsmogelijkheden. Met begeleiding en training maken we de werknemersvaardigheden inzichtelijk.

Met als uiteindelijk doel: inzicht krijgen in aanwezige arbeidsmogelijkheden en welke voorwaarden nodig zijn voor zo optimaal mogelijk functioneren.

Het doel is om door middel van ontwikkeltrajecten en ontwikkelingsgerichte arbeidsmatige dagbesteding mensen de mogelijkheid te bieden zich op hun eigen niveau en tempo te ontwikkelen op het gebied van sociale activering, zelfredzaamheid, persoonlijk vaardigheden en werknemersvaardigheden. De inzet is doorgroei, ontwikkeling, doorstroom en uitplaatsing naar een passende plek.

"Doorgroei, ontwikkeling, doorstroom en uitplaatsing"

Stichting Saga heeft verschillende regionale samenwerkingsverbanden. Cliënten kunnen bij Stichting Saga terecht op dagbestedingsindicatie vanuit WMO, WLZ en met PGB. Indien cliënten instromen vanuit de participatiewet zijn o.a.  UWV, gemeentes, zorginstanties,  opdrachtgever. Een opdrachtgever koopt een traject bij Stichting Saga in. De doorlooptijd van de ontwikkel trajecten is variabel.

AGB-code ZIN 73732834

AGB-code WLZ 73732834

 

AGB-code PGB 41522065

Kwaliteit & Keurmerken

Onze partners

Bel gerust eens om de mogelijkheden te bespreken

Contact

Vul hier je vraag in, dan komen we hier zsm op terug.

Not readable? Change text. captcha txt